COMMUNICATIE
Snelkeuze
COMMUNICATIE

Snelkeuze

Gebruik Snelkeuze om regelmatig gebruikte nummers met één enkele tik te bellen. Als je bijvoorbeeld het nummer van een contact toewijst aan toets 2, hoef je alleen deze toets ingedrukt te houden om dat nummer te bellen.
Opmerking: De cijfertoets 1 is doorgaans gereserveerd om je voicemail te bellen. Houd deze toets ingedrukt om je voicemail te bellen zodat je je voicemail-berichten kunt beluisteren.

Een snelkeuzetoets toewijzen

1. Open de app Telefoon.
  2. Tik op > Snelkeuze > .
    Tip: Je kunt ook een niet-toegewezen toet op het kiesblok ingedrukt houden en op Ja tikken.
  3. Selecteer een contact in de lijst.
  4. Kies in het scherm Snelkeuze het telefoonnummer van de contact dat je wilt gebruiken en een sneltoets die je wilt toewijzen.
  5. Tik op Opslaan.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x