Video opnemen
APPS EN OPTIES

Video opnemen

1. Open de app Camera.
  2. Als je klaar bent om te beginnen met opnemen, tikt je op .
  3. Tijdens het opnemen kunt je:
    • Vrij in- of uitzoomen.
    • De scherpte aanpassen aan een ander onderwerp door daar op te tikken in het zoeker-scherm.
    • Tik op het flitspictogram om de flitser in of uit te schakelen.
  4. Tik op om te stoppen met opnemen.

Een foto maken tijdens een video-opname (VideoPic)

Belangrijk: Zorg er voor dat je in de scène Normaal scène staat om deze functie te gebruiken.
Tik terwijl je video opneemt met de hoofdcamera op om een foto van je onderwerp te maken.

Autofocus uitschakelen

Belangrijk: Je kunt autofocus alleen uitschakelen voordat je gaat opnemen met de hoofdcamera.
  1. Tik in het Zoeker-scherm op .
  2. Tik onder Instellingen op Scherpstellen in video vergrendelen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-camera-record_video