Media en gegevens synchroniseren met HTC Sync Manager
Instellingen & Services

Media en gegevens synchroniseren met HTC Sync Manager

Met HTC Sync Manager kun je van dezelfde media genieten, of je nu op je computer werkt of onderweg bent. Gebruik het ook om dezelfde contacten, belangrijke documenten en andere gegevens op zowel de HTC-telefoon als je computer op te slaan.
HTC Sync Manager ondersteunt computers onder Windows of Mac OS. Je kunt:
  • Muziek, foto's en video's importeren van je computer en ze beheren in HTC Sync Manager.
  • iTunes en Windows Media Player afspeellijsten van je computer importeren naar HTC Sync Manager.
  • Muziek, video en afspeellijsten afspelen met de ingebouwde speler.
  • Muziek, foto's en video's van je telefoon naar je computer kopiëren.
  • Afspeellijsten en informatie zoals contacten, de agenda, documenten en webbladwijzers synchroniseren tussen je telefoon en je computer.
  • Een voudig iPhone foto's, video's, berichten, contacten enzovoort overbrengen naar je HTC-telefoon.
  • Door bestanden bladeren en deze beheren op je telefoon (alleen Mac).

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-htc_sync_manager-intro