Slaapstand
AAN DE SLAG

Slaapstand

De Slaapstand spaart de batterij door de HTC One X/One X‍+ op een lagere energiestand te zetten terwijl het scherm uitstaat. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC One X/One X‍+ in je tas zit.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC One X/One X‍+ gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Je kunt de tijd instellen voordat de HTC One X/One X‍+ inslaapt in de instellingen Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).

Uit de Slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC One X/One X‍+ handmatig te wekken. Als je scherm met een vergrendelscherm is beveiligd, moet je dat ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC One X/One X‍+ ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-power-sleep_mode