Met certificaten werken

Gebruik digitale client- en Certificate Authority (CA)-certificaten om de HTC One X/One X‍+ in staat te stellen om VPN of beveiligde Wi-FI netwerken te gebruiken, en ook om verificatie te bieden aan online secure servers. Je kunt een certificaat verkrijgen van je systeembeheerder of dit downloaden van sites die verificatie vereisen.
Opmerking: Sommige apps zoals je browser of e-mailclient laten je certificaten rechtstreeks in de app installeren. Zie voor meer informatie de Help van de app.

Een digitaal certificaat installeren

Belangrijk: Voordat je een digitaal certificaat installeert, moet je een PIN-code of wachtwoord voor schermvergrendeling instellen.
  1. Sla het certificaatbestand op in de root-map op de HTC One X/One X‍+.
  2. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging.
  3. Tik op Installeren vanaf telefoonopslag.
  4. Als de root-map meer dan één certificaat bevat, moet je selecteren welk certificaat je wilt installeren.
  5. Typ een naam voor het certificaat en tik op OK.