Automatische schermstand uitschakelen

Opmerking: Automatisch draaien wordt niet in alle applicatieschermen ondersteund.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Weergave, gebaren en knoppen (of Weergave en knoppen).
  2. Schakel de optie Scherm autom. draaien uit.

Kantelt het scherm niet?

Kalibreer het scherm opnieuw als je denkt dat de stand van het scherm niet goed overeenkomt met de manier waarop je de HTC One X/One X‍+ vasthoudt.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Weergave, gebaren en knoppen (of Weergave en knoppen).
  2. Tik op IJken van G-Sensor.
  3. Leg de HTC One X/One X‍+ op een plat oppervlak en tik op IJken.
  4. Tik na afloop van deze procedure op OK.