Gegevens synchroniseren tussen je telefoon en computer

Stel HTC Sync Manager om contacten, de agenda, en webbladwijzers te synchroniseren tussen je telefoon en je Windows of Mac computer.
Je kunt je telefoon synchroniseren met de volgende toepassingen op je computer:
  • (Op Windows) Outlook 2003, Outlook 2007, of Outlook 2010.
  • (Op Mac) Apple Contacten, Apple Adresboek, Apple Agenda, Apple iCal, of Outlook 2011 for Mac.
  • Webbrowser zoals Internet Explorer, Firefox of Google Chrome. Als je met Firefox of Google Chrome synchroniseert, moet je eerst de browser sluiten.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Klik in HTC Sync Manager op Meer.
  3. Selecteer de keuzevakjes van de gegevenstypen die je wilt synchroniseren.
  4. Klik op Instellingen op de verschillende gegevenstypen om synchronisatie-instellingen aan te passen.
    Contacten
    • Kies de toepassing voor contacten op je computer die je met je telefoon wilt synchroniseren.
    • Als op je telefoon en je computer conflicterende contactinfo staat, moet je kiezen welke gegevens je wilt behouden.
    Agenda
    • Kies de toepassing voor de agenda op je computer die je met je telefoon wilt synchroniseren.
    • Kies vanaf welk punt je de synchronisatie van de agenda wilt starten.
    • Als op je telefoon en je computer conflicterende afspraken staan, moet je kiezen welke gegevens je wilt behouden.
    Bladwijzer Kies de webbrowser op je computer die je met je telefoon wilt synchroniseren.
  5. Klik op als dit de eerste keer is dat je synchroniseert. Om HTC Sync Manager toe te staan om je gegevens en bestanden (zoals documenten en media) de volgende keer automatisch te synchroniseren, klik je op Meer > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.
Opmerking:
  • Alleen de contact- en agendavelden die op je telefoon beschikbaar zijn, worden gesynchroniseerd.
  • Als je voor het eerst bladwijzers synchroniseert, wordt een map genaamd HTC-bladwijzers in de webbrowser van je computer gemaakt. Deze map bevat de bladwijzers van je telefoon. Als de computer bladwijzers bevat die je met de telefoon wilt synchroniseren, moet je er voor zorgen dat ze in de map HTC-bladwijzers staan.

Als er conflicterende bladwijzers op je telefoon en je computer zijn, behoudt HTC Sync Manager altijd de bladwijzers op je computer.