Zoeken naar teksten, muziekvideo's enzovoort

Songteksten weergeven

Zo dol op een nummer dat je wilt meezingen? De HTC One X/One X‍+ geeft je muziek een extra kick met songteksten en visualiseringen.
Belangrijk: Om op gegevensgebruik te sparen, kun je het beste verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk bij het downloaden van teksten. Selecteer in de muziekinstellingen Alleen Wi-Fi.
  1. Open de app Muziek.
  2. Tik op , selecteer een categorie en tik op een nummer om af te spelen.
  3. Tik op om de teksten in de modus Volledig scherm te bekijken. Songteksten verschijnen op het scherm als inhoud is gedownload.
    Tip: Wil je een ander beeld voor je muziek? Tik op en selecteer een scène. Als je wilt dat de scène voor elk nummer verandert, selecteer je Willekeurig.
  4. Om naar een ander deel van het nummer te springen, tik je op het scherm zodat de voortgangsbalk verschijnt. Sleep je vinger over de voortgangsbalk of houd of ingedrukt.
  5. Tik op om door de teksten te bladeren.
  6. Druk op om terug te keren naar het scherm Wordt nu afgespeeld.
Opmerking: Niet alle talen worden ondersteund.

Gerelateerde muziekinfo opzoeken

SoundHound kan info vinden over het nummer waarnaar je luistert.
Tik terwijl een nummer speelt op > Info ophalen.
Je kunt de teksten opzoeken, meer te weten komen over de toerneedata van de artiest, enzovoort.

Muziekvideo's zoeken op YouTube

Je kunt op YouTube muziekvideo's opzoeken van het nummer waarnaar je luistert.
Tik in het scherm van Wordt nu afgespeeld op > Zoeken > YouTube.