Albumafbeeldingen en foto's van artiesten bijwerken

Belangrijk: Om op gegevensgebruik te besparen, kun je verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk bij het bijwerken van je albumafbeeldingen en foto's van artiesten. Selecteer in de muziekinstellingen Alleen Wi-Fi.
  1. Open de app Muziek.
  2. Tik op en selecteer Artiesten of Albums.
  3. Tik op > Foto's artiest bijwerken of CD-hoes updaten.
Als je de HTC One X/One X‍+ automatisch je muziekverzameling wilt laten controleren en bijwerken, tik je op op het hoofdscherm van de app Muziek en vervolgens op Instellingen. Selecteer Albumafbeeldingen en Foto's artiest.