Een bladwijzer voor een webpagina maken

Voeg je favoriete webpagina's als bladwijzers toe zodat je er snel bij kunt.
Belangrijk: Maak van een webpagina een bladwijzer in een normaal browserscherm (niet als je een tabblad incognito gebruikt).
  1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > > Bladwijzers.
  2. In het scherm Bladwijzer instellen voor deze pagina kunt je de naam van de bladwijzer bewerken, de bladwijzer synchroniseren met een online account, of de bladwijzer opslaan in een nieuwe categoriemap.
  3. Tik op Gereed.

Tik op > Bladwijzers om een bladwijzer weer te geven en te openen. Ga naar de bladwijzer die je wilt openen en tik er op.

Tip: Je kunt ook handmatig een bladwijzer op het beginscherm plaatsen. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > > Beginscherm.

Zie je je bladwijzer niet?

Tik in het scherm Bladwijzers op en selecteer Alle bladwijzers. De HTC One X/One X‍+ toont alle bladwijzers, waaronder degene die met een online account zijn gesynchroniseerd.

Je bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

Maak bladwijzers van de Google Chrome browser op je computer en synchroniseer ze met de HTC One X/One X‍+. Ga voor meer informatie over Google Chrome naar http://support.google.com/chrome.
Belangrijk:
  • Met de Google Chrome pc-browser moet je je aanmelden bij je Google-account en Google Chrome synchronisatie instellen.
  • Zorg er voor dat je bent aangemeld bij je Google-account telkens wanneer je bladwijzers van Google Chrome op je computer opslaat.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Account en synchronisatie.
  2. Tik op Google.
  3. Tik op je Google-account.
  4. Selecteer de optie Internet.