Berichten en conversaties verwijderen

Voer in het scherm Berichten een van de volgende handelingen uit:
Een bericht verwijderen

Open de reeks met een contact, tik op het bericht, en tik op Bericht verwijderen.

Om meerdere berichten uit een reeks te verwijderen, tik je op > Berichten verwijderen > Verwijderen op selectie waarna je de te verwijderen berichten selecteert.

Een reeks verwijderen

Houd een contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik op Verwijderen.

Om meerdere reeksen te verwijderen, tik je op het scherm Berichten op > Threads verwijderen en selecteer je de te verwijderen reeksen.

Opmerking: Tik in de instellingen Berichten op Algemeen > Oude berichten verwijderen om automatisch berichten per gesprek te verwijderen.

Hoe beveilig ik een bericht tegen verwijderen?

Je kunt een bericht vergrendelen zodat het niet wordt verwijderd, zelfs al je de andere berichten in de conversatie verwijdert.

1. Tik in het scherm Berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op het bericht dat je wilt vergrendelen.
  3. Tik op Blokkeerbericht in het optiemenu. Een pictogram van een slot verschijnt.