Beltooninstellingen wijzigen

Wisselen tussen stil, trillen en normale modus

Gebruik een van de volgende methodes:
  • Om terug te keren van de stille naar de normale modus, druk je op de knop VOLUME OMHOOG.
  • Om terug te keren van de modus trillen naar de normale modus, druk je op de knop VOLUME OMHOOG.
  • Ga naar Instellingen en tik op Geluid > Geluidsprofiel.

Het belvolume automatisch verlagen

Je HTC One X/One X‍+ heeft een functie beltoon uitschakelen die automatisch het volume van de beltoon verlaagt als je hem verplaatst of oppakt.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Geluid.
  2. Selecteer de optie Beltoon zachter bij oppakken.

De HTC One X/One X‍+ luider laten bellen in je zak of tas

Om te voorkomen dat je binnenkomende gesprekken mist als je HTC One X/One X‍+ in je zak of tas zit, kun je hem instellen zodat het volume langzaam luider wordt en de telefoon gaat trillen bij een binnenkomend gesprek.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Geluid.
  2. Schakel de optie Broekzakmodus in.