Een widget aan je Beginscherm toevoegen

Widgets maken belangrijke informatie en media-inhoud in een oogwenk beschikbaar. Kies uit een keuze aan widgets en voeg de bruikbaarste toe aan je beginscherm.

1. Ga naar Instellingen en tik op Aanpassen.
  2. Tik op Beginscherm aanpassen.
  3. Tik op > Widgets. Je kunt:
    • Vegen om door de widgets te bladeren.
    • Tik op om bepaalde widgets te zoeken.
    Opmerking: Bepaalde widgets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen.
  4. Houd een widget ingedrukt en sleep deze naar een miniatuur van een beginscherm waaraan je het wilt toevoegen.
Je kunt ook widgets toevoegen waarmee je snel bepaalde instellingen in of uit kunt schakelen, zoals Wi-Fi en Bluetooth.

De instellingen van een widget wijzigen

De basisinstelingen van sommige widgets (zoals de widget Contacten) kun je vanuit het beginscherm aanpassen.

1. Houd een widget op het beginscherm ingedrukt en sleep hem vervolgens naar .
    Het venster opent waarin je een paar instellingen van deze widget kunt wijzigen.
  2. De instellingen van de widget aanpassen.

De grootte van een widget wijzigen

Van bepaalde widgets kun je de grootte aanpassen nadat je ze in je beginscherm hebt toegevoegd.
  1. Houd widget in het beginscherm ingedrukt en laat deze dan los. Als een rand verschijnt, betekent dit dat je de grootte kunt veranderen.
  2. Sleep de zijkanten van de rand om de widget groter of kleiner te maken.