Je foto's delen op sociale netwerken

Met de applicatie Galerij kun je foto's rechtstreeks op je sociale netwerken delen.
Belangrijk:
  • Meld je aan bij je sociale netwerkaccount voordat je foto's of video's uploadt.
  • Sommige sociale netwerken staan je alleen toe om foto's te uploaden.
  1. Open de app Galerij.
  2. Ga naar het fotoalbum of de groep foto's die je wilt verzenden.
  3. Tik op Delen en kies naar welk sociale netwerk je wilt uploaden.
  4. Selecteer de items die je wilt delen en klik op Volgende.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om je foto's en video's te uploaden. Je kunt een bijschrift toevoegen, het online-album selecteren waarnaar je wilt uploaden, privacy-opties kiezen, enzovoort.