Je foto's en video verzenden

Verzend foto's en video's via e-mail, MMS of Bluetooth naar een ander apparaat of je computer.
  1. Open de app Galerij.
  2. Ga naar fotoalbum of de groep foto's die je wilt verzenden.
  3. Tik op Delen en kies hoe je de foto's en video's wilt verzenden.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt verzenden en klik op Volgende.
    Opmerking: Je kunt meerdere foto's, video's of beide in een e-mailbericht sturen. Ze worden als bijlagen aan het bericht toegevoegd.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verzenden van je foto's en video's te voltooien.