De hoogtepunten van een gebeurtenis bekijken
Ontdek de mogelijkheden van de HTC Sense 5 update

De hoogtepunten van een gebeurtenis bekijken

Wil je de opwinding delen van een huwelijk of feest? Galerij selecteert automatisch de hoogtepunten van een gebeurtenis en toont deze in een video met hoogtepunten die ongeveer een halve minuut duurt.

Je meest bekeken of meest gedeelde inhoud van een gebeurtenis zijn de top-hoogtepunten.

Je kunt de voorstelling laten begeleiden door thema's met achtergrondmuziek en je kunt de volgorde veranderen.

1. Open de app Galerij.
  2. Tik op > Gebeurtenissen.
  3. Tik op een tegel om foto's en video's te bekijken die tijdens een bepaalde gebeurtenis zijn gemaakt. Een voorbeeldweergave verschijnt die de video met hoogtepunten toont welke is gemaakt van de gebeurtenis.
  4. Tik op de voorbeeldweergave om de video met hoogtepunten op volledig scherm weer te geven.
  5. Tik tijdens het bekijken van de voorstelling op volledig scherm op het scherm om de bedieningselementen te openen. Je kunt:
    • Op tikken om een ander muziekthema te kiezen.
    • Tik op om de hoogtepunten door elkaar weer te geven.
    • Tik op > Inhoud selecteren om handmatig te selecteren wat je in de video met hoogtepunten wilt opnemen.
    • Tik op > Opslaan om een videobestand van de hoogtepunten te maken. De video wordt opgeslagen in de map Videohoogtepunten.