De batterijgeschiedenis controleren

Controleer hoe lang je de HTC One X/One X‍+ hebt gebruikt sinds de laatste keer laden. Je kunt ook een grafiek bekijken die laat zien hoe lang het scherm ingeschakeld is geweest en hoe lang je verbindingen hebt gebruikt zoals het mobiele netwerk of Wi-Fi.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Energie.
  2. Tik op Geschiedenis.
  3. Als je de HTC One X/One X‍+ al een tijd hebt gebruikt sinds de laatste keer opladen, veeg je naar links of rechts om de grafiek te schalen die het batterijgebruik in de loop der tijd weergeeft.

Je kunt ook je vingers spreiden of samenknijpen om de grafiek te schalen.