Feeds selecteren

Blijf met een veeg op de hoogte van de meest relevante inhoud en publicaties. Kies welke feeds je op het beginscherm wilt weergeven. Je kunt populaire nieuwskanalen en websites selecteren of een categorie zoals Amusement kiezen. Je kunt ook publicaties van vrienden op sociale netwerken weergeven, of informatie uit apps zoals Agenda.
  1. Tik in de weergave Feeds op > Onderwerpen en diensten.
  2. Selecteer feeds van apps, typen inhoud, en sociale netwerken die op het beginscherm worden weergegeven. Veeg naar links of rechts voor meer keuzes.
Opmerking: Het kan een paar minuten duren voordat inhoud uit feeds die zojuist zijn toegevoegd op het beginscherm verschijnt.

Kan ik me abonneren op een andere nieuwsbron of kanaal?

Feeds van nieuwskanalen en websites die op het beginscherm worden weergegeven, worden ingesteld door een lokale gids voor inhoud. Om een andere lijst met nieuwsbronnen te zien, moet je de lokale inhoud wijzigen.
  1. Tik in de weergave Feeds op > Instellingen.
  2. Tik op Lokale content.
  3. Selecteer de lokale inhoud die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  4. Selecteer de gewenste nieuwsbronnen en categorieën.