Feeds op je beginscherm controleren
Stream je favoriete beeldmateriaal op een scherm met HTC BlinkFeed

Feeds op je beginscherm controleren

Blijf in contact met je vrienden of haal het laatste nieuws over je interesses op, direct op het beginscherm. Stel in welke sociale netwerken, nieuwsbronnen enzovoorts moeten verschijnen.
  • Tik op een tegel om meer details weer te geven of om commentaar te leveren op een publicatie of statusupdate.
  • Blader naar boven en trek omlaag over het scherm om de stream handmatig te vernieuwen. Dit geeft ook pictogrammen weer voor publiceren op sociale netwerken, zoeken, enzovoorts.
    Tip: In de weergave Feeds kun je op de knop of op de knop drukken of op de statusbalk tikken om naar boven te bladeren.
  • Tik op om het type feeds te geven dat je wilt weergeven. Selecteer Hoogtepunten voor andere inhoud zoals aanstaande gebeurtenissen, veelbekeken foto's in Galerij enzovoort.

Je kunt handmatig instellen welke feeds als hoogtepunten verschijnen doro op te tikken naast Hoogtepunten en je favoriete nieuwsbronnen, sociale netwerken en apps te selecteren.