Startscherm

Het beginscherm is de plaats waar je de HTC One X/One X‍+ persoonlijk maakt.
  • Nadat je de HTC One X/One X‍+ de eerste keer hebt ingeschakeld en ingesteld (of nadat je de nieuwste update voor software hebt geïnstalleerd en de telefoon herstart) zie je de traditionele stijl voor het beginscherm met deelvensters die je kunt aanpassen met widgets, apps en snelkoppelingen. Veeg naar links of naar rechts om tussen deze schermen te wisselen. Je kunt ook vensters toevoegen. Zie voor details Aanpassen.
    Opmerking: Als je de nieuwste software update voor de HTC One X/One X‍+ hebt geïnstalleerd, kun je merken dat sommige widgets zijn verander, vervangen of verwijderd in de nieuwe update.
  • Om naar de beginschermstjil met de weergave Feeds te gaan, controleer je op de HTC BlinkFeed-melding in de statusbalk. Als je die ziet, schuif je het meldingenvenster open. Tik op de aanpassing en selecteer de stijl BlinkFeed.

Of ga naar Instellingen en tik op Aanpassen > Stijl beginscherm > BlinkFeed.

Pas de weergave Feeds aan om publicaties van je sociale netwerken, koppen uit je favoriete nieuwsmedia enzovoort weer te geven. Zie voor details Feeds op je beginscherm controleren.

Deze stijl voor het beginscherm bevat ook vensters voor het toevoegen van widgets, apps en snelkoppelingen. Veeg naar links om naar de andere vensters te gaan. Het maximale aantal vensters dat je kunt toevoegen, is kleiner dan bij de traditionele stijl voor het beginscherm.

Opmerking: Als je eerder de traditionele stijl hebt gebruikt en je wilt dezelfde widgets, apps en snelkoppelingen gebruiken, moet je ze toevoegen aan de andere vensters van het HTC BlinkFeed beginscherm.
  • Je kunt de apps op de startbalk onderin het beginscherm wijzigen. Zie De startbalk aanpassen.
Tip: Als je in de andere vensters staat, druk je op om terug te keren naar het hoofdvenster.