Een Bluetooth-headset verbinden
Instellingen & Services

Een Bluetooth-headset verbinden

Je kunt met een Bluetooth stereo-headset naar muziek luisteren of handsfree bellen met een compatibele Bluetooth-headset.
Belangrijk:
  • Om met je headset naar muziek te luisteren, moet deze het profiel A2DP Bluetooth ondersteunen.
  • Voordat je de headset aansluit, moet je deze zichtbaar maken zodat de HTC One X/One X‍+ hem kan vinden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Veeg met twee vingers omlaag van de statusbalk om Snelinstellingen te openen.
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de tegel Bluetooth om het in te schakelen.
  3. Tik op . Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Als je headset niet in de lijst staat, tik je op en vervolgens op Zoeken om de lijst te vernieuwen.
  5. Als de naam van je headset in het deel voor Beschikbare apparaten verschijnt, tik je op de naam. De HTC One X/One X‍+ koppelt met de headset en de status van de headset-verbinding wordt weergegeven in de sectie Gekoppelde apparaten.
    Opmerking: Als het niet lukt om automatisch een koppeling te maken, moet je de code invoeren die met de headset is meegeleverd.
Als de Bluetooth-hoofdtelefoon verbinding heeft gemaakt met je HTC One X/One X‍+, wordt het Bluetooth-pictogram voor -verbinding in de statusbalk weergegeven.

Een Bluetooth-headset opnieuw verbinden

Gewoonlijk kun je eenvoudig opnieuw verbinding maken met de headset door Bluetooth op de HTC One X/One X‍+ in te schakelen en de headset aan te zetten.

Het kan echter zijn dat je de verbinding handmatig moet maken als de headset met een ander Bluetooth-apparaat is gebruikt.

Belangrijk: Controleer of de headset ontdekt kan worden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Veeg met twee vingers omlaag van de statusbalk om Snelinstellingen te openen.
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de tegel Bluetooth om het in te schakelen.
  3. Tik op . Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik op de naam van de headset in het deel voor Gekoppelde apparaten.
  5. Als om een code wordt gevraagd, kun je 0000 of 1234 proberen, of de code opzoeken in de handleiding van de headset.

Als je nog steeds geen verbinding kunt maken met de headset moet je de aanwijzingen volgen in in dit hoofdstuk en vervolgens de aanwijzingen volgen onder Een Bluetooth-headset verbinden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-bluetooth-connect_headset