Applicaties ophalen bij Google Play
APPS EN OPTIES

Applicaties ophalen bij Google Play

Google Play is de plaats waar je nieuwe applicaties voor de HTC One X/One X‍+ kunt vinden. Maak een keuze uit een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde applicaties, variërend van productiviteitsapplicaties, entertainment, tot games.
Opmerking:
  • Je hebt een Google Wallet betalingsmethode nodig om een betaalde app te kunnen kopen. Je wordt gevraagd om de betaalmethode te bevestigen als je een applicatie koopt.
  • De naam van de applicatie Play Store kan verschillen, afhankelijk van je regio.
  • De mogelijkheid om apps te kopen, verschilt per regio.

Een applicatie zoeken en installeren

Als je toepassingen installeert en op je HTC One X/One X‍+ gebruikt, hebben ze mogelijk toegang nodig tot je persoonlijke gegevens of tot bepaalde functies of instellingen op je telefoon. Download en installeer alleen applicaties die je vertrouwt.
Belangrijk: Wees voorzichtig met het downloaden van toepassingen die toegang hebben tot functies of tot een groot deel van je gegevens op de HTC One X/One X‍+. Je bent verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van gedownloade applicaties.
  1. Open de app Play Store.
  2. Naar een applicatie bladeren of zoeken.
  3. Als je de gewenste applicatie hebt gevonden, tik er dan op en lees de beschrijving en beoordelingen van gebruikers.
  4. Tik om de applicatie te downloaden of kopen op Installeren (voor gratis applicaties) of op de prijsknop (voor betaalde applicaties).
  5. Tik op Accepteren.
    Tip: Soms worden apps bijgewerkt met verbeteringen of bug fixes. Om automatisch updates te downloaden, tik je na installatie op > Auto-update.
Ga om de app te openen naar de weergave Alle applicaties en tik op de app.

Applicaties herstellen van Google Play

Opgewaardeerd naar een nieuwe telefoon, een verloren telefoon vervangen, of de fabrieksinstellingen opnieuw uitgevoerd? Herstel apps die eerder zijn gedownload.
  1. Open de app Play Store.
  2. Tik op > Mijn apps.
  3. Veeg naar de tab Alles en tik op de app die je wilt herstellen.
  4. De app installeren.

Zie de help van Google Play voor meer informatie.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus