SkyDrive voor HTC Sense
Instellingen & Services

SkyDrive voor HTC Sense

Met SkyDrive online opslag kun je al je foto's en documenten op één plek opslaan. Je kunt ze altijd openen op de HTC One X/One X‍+, je computer, en op andere mobiele toestellen waarop je toegang hebt tot SkyDrive.
Je kunt:
  • Gebruik Galerij om je foto's te uploaden. Je kunt ook foto's opslaan die zijn opgeslagen in je SkyDrive-opslag.
  • Geen grote bijlagen meer bij het delen via e-mail. Stuur gewoon een koppeling naar de bestanden die zijn opgeslagen in SkyDrive.
  • Gebruik Polaris Office om je Office-documenten te bewerken die in SkyDrive zijn opgeslagen.
  • Gebruik PDF-viewer om PDF-documenten weer te geven die in SkyDrive zijn opgeslagen.
  • Sla documenten op vanaf de HTC One X/One X‍+ rechtstreeks in SkyDrive.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus