HTC Sync Manager op je computer installeren
Instellingen & Services

HTC Sync Manager op je computer installeren

Belangrijk:
  • Je hebt administrator-rechten nodig als je HTC Sync Manager op Windows Vista of latere versies installeert.
  • Als je problemen ondervindt bij het installeren van HTC Sync Manager, sluit je alle actieve programma's en installeer je opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, schakel je tijdelijk je antivirusprogramma uit en probeer je opnieuw te installeren.
  1. Download het installatieprogramma voor HTC Sync Manager van de HTC support site (www.htc.com/support).
  2. Start het installatieprogramma en volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Sluit het toestel op de computer aan met behulp van de meegeleverde usb-kabel. HTC Sync Manager opent.
Tip: Klik op > Controleren op updates in HTC Sync Manager om te controleren op nieuwe updates en om deze te downloaden.
Opmerking: Als je je antivirusprogramma hebt uitgeschakeld, moet je het weer inschakelen na de installatie van HTC Sync Manager.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus