Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen
Instellingen & Services

Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC One X/One X‍+? Maak een back-up van de HTC One X/One X‍+ voordat je de opslag wist, de fabrieksinstellingen terugzet, of overgaat naar ee nieuwe telefoon.

HTC back-up

Gebruik het ingeboude HTC back-up om een back-up te maken van je accounts, apps, instellingen en zovoorts naar de cloud, zodat het gemakkelijk is om ze te herstellen op de HTC One X/One X‍+ (nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet) of op een andere telefoon. Zie voor details .

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's op je computer. Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten, agenda-items, bladwijzers, documenten en afspeellijstsen met je computer synchroniseren. Zie voor details Media en gegevens synchroniseren met HTC Sync Manager.

Ander back-up opties

Maak aparte back-ups van andere gegevens en bestandstypen als ze niet worden ondersteund in HTC back-up en HTC Sync Manager.

In sommige apps kun je een back-up maken van gegevens in de telefoonopslag zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat fabrieksinstellingen zijn teruggezet.

Belangrijk: Als je een back-up maakt van gegevens naar de opslag, moet je kiezen om de opslag niet te wissen als je fabrieksinstellingen terugzet.
Berichten Maak een back-up van SMS-berichten in de opslag van de telefoon of sla ze op als bijlagen bij e-mail.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de opslag van de telefoon exporteren.
Bestanden
  • Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC One X/One X‍+ als schijfstation op je computer aan te sluiten.
  • Upload bestanden naar online opslag en diensten.
Andere gegevens
  • Als je nieuwe woorden hebt toegevoegd aan je persoonlijke woordenboek van het schermtoetsenbord, kun je een back-up van het woordenboek maken in de opslag of het als bijlage voor e-mail opslaan.
  • Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de opslag ondersteunen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-backup-intro