Je media delen op DLNA-apparaten

Belangrijk: As je een tv of geluidssysteem gebruikt dat DLNA ondersteunt, kun je in de documentatie daarvan opzoeken hoe je deze met je thuisnetwerk verbindt.
  1. Verbind de HTC One X/One X‍+ via Wi-Fi met je thuisnetwerk.
  2. Open de applicatie Galerij HTC Watch of Muziek.
  3. Zoek de media op die op de HTC One X/One X‍+ zijn opgeslagen en die je wilt delen, en tik er op.
  4. Gebruik een van de volgende methodes:
    Tijdens het weergeven van foto's of video's in Galerij Tik op het scherm om de bedieningselementen weer te geven, en tik op > Speler selecteren.
    Tijdens het beluisteren van muziek in Muziek Tik op > Speler selecteren.
    Tijdens het weergeven van een film in HTC Watch Tik op het scherm om de bedieningselementen weer te geven, en tik op > Speler selecteren.
  5. Kies het apparaat in je netwerk waar je de media wilt afspelen.
  6. Eenmaal verbonden met het andere apparaat tik je op de bedieningselementen op het scherm om het afspelen te bedienen, het volume aan te passen, enzovoort.
Opmerking: Bezoek www.dlna.org als je meer wilt weten over DLNA.