Over HTC Media Link HD

Je kunt de HTC Media Link HD aansluiten op elke TV met een HDMI-aansluiting en hem gebruiken om inhoud draadloos op de tv weer te geven.
Opmerking: De HTC Media Link HD wordt afzonderlijk verkocht.

Eenvoudig installeren en gebruiken

Met een drievingerbeweging sluit je de HTC One X/One X‍+ op de HTC Media Link HD en deel je de inhoud op het grote scherm.

Multitasken met twee schermen

De HTC Media Link HD geeft je een weergave op twee schermen als je:
  • Foto's of video's in Galerij bekijkt
  • Muziek afspeelt in de app HTC Muziek
  • Een trailer, gekochte film of gehuurde aflevering bekijkt in HTC Watch
Als je media op het grote scherm weergeeft, kun je op de HTC One X/One X‍+ multitasken en andere dingen doen zoals oproepen aannemen, over het web bladeren of e-mail versturen.

Maak van je tv een digitale fotolijst

Gebruik de TV schermbeveiligingsoptie van de tv om tot 30 foto's van de HTC One X/One X‍+ op te slaan op de HTC Media Link HD en ze als diavoorstelling op de tv weer te geven.

Zie de handleiding van de HTC Media Link HD als je meer over de installatie en het gebruik in combinatie met de HTC One X/One X‍+ wilt weten.