Direct informatie ophalen met Google Now
APPS EN OPTIES

Direct informatie ophalen met Google Now

Wil je het weer of de tijd voor je dagelijkse woon-werkverkeer weten voordat je de dag begint? Google Now levert snelle en actuele informatie die voor jou van belang is - zonder dat je moet zoeken.
Afhankelijk van je locatie, het tijdstip van de dag, en eerdere Google zoekopdrachten, toont Google Now informatiekaarten die omvatten:
  • Het weer van de dag en de weervoorspelling voor de komende dagen.
  • De verkeerssituatie op weg naar je werk of terug naar huis.
  • De richtingen en reistijd naar je volgende afspraak.
  • De volgende trein of bus die op je perron of bushalte komt.
  • De uitslagen van je favoriete club terwijl je van de wedstrijd geniet.

Google Now instellen

Belangrijk: Voordat je Google Now instelt:
  • Zorg er voor dat je bent aangemeld bij je Google-account.
  • Schakel de locatiediensten in en zorg er voor dat je verbonden bent met internet.
  1. Open de app Google. Of houd ingedrukt.
  2. De volgende schermen tonen voorbeelden van informatiekaarten van Google Now. Tik op Volgende totdat je het scherm Google Now ophalen! bereikt.
  3. Tik op Ja, ik ben binnen. De informatiekaarten van Google Now verschijnen in het Google-zoekscherm.
  4. Tik op Voorbeeldkaarten weergeven.om alle beschikbare informatie weer te geven.
Meer informatiekaarten verschijnen op het Google-zoekscherm als je de HTC One X/One X‍+ gebruikt om op het web te zoeken, afspraken maakt enzovoort.

Kaartinstellingen wijzigen

Je kunt de instellingen van Google Now-kaarten eenvoudig wijzigen om ze aan je informatiebehoefte aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld je huis- en werkadres aanpassen op de kaart Verkeer of kiezen op welk moment van de dag de kaart Weer verschijnt. Je kunt ook voorkomen dat een kaart op het Google zoekscherm verschijnt.
  1. Open de app Google. Of houd ingedrukt.
  2. Schuif naar de onderkant van het scherm en tik op > Instellingen > Google Now.
  3. Tik op de informatiekaart die je wilt aanpassen.
  4. Tik op een kaartinstelling en pas deze aan je voorkeur aan.
    Tip: Tik op de schakelaar Aan/uit naast de naam van een kaart om deze te verbergen.
  5. Druk op om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het vorige scherm.

Google Now vernieuwen

Vernieuw Google Now om informatiekaarten bij te werken of relevante kaarten weer te geven voor informatie die je zojuist hebt toegevoegd op de HTC One X/One X‍+, zoals een aanstaande afspraak in de Agenda.
  1. Open de app Google. Of houd ingedrukt.
  2. Schuif naar de onderkant van het scherm en tik op > Vernieuwen.

Google Now uitschakelen

1. Open de app Google. Of houd ingedrukt.
  2. Schuif naar de onderkant van het scherm en tik op > Instellingen > Google Now.
  3. Tik op de scahkelaar Aan/uit naast Google Now.
  4. Tik op Uitschakelen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus