De HTC One X/One X‍+ beveiligen met een persoonlijke touch

Ontgrendel je telefoon gewoon door ernaar te kijken. Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je HTC One X/One X‍+ zonder je toestemming gebruiken door een wachtwoord, een pincode of een gezichtsontgrendeling in te stellen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling > Ontgrendeling via gezichtsherkenning.
  3. Tik op Stel het in en volg de aanwijzingen op het scherm.
  4. Kies een methode voor het ontgrendelen van de back-up ingeval de telefoon je niet herkent.
  5. Tik op Telefoon blokkeren na en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
    Tip: Je kunt tevens op Gezichtsvergelijking verbeteren tikken in het scherm Beveiliging om de HTC One X/One X‍+ er op te trainen je gezicht in verschillende situaties te herkennen, bijvoorbeeld met een bril of baard.
Het wachtwoord wordt telkens opnieuw gevraagd als je de HTC One X/One X‍+ inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

Om de beveiliging nog meer te verbeteren, selecteer je Liveness-controle op het scherm Beveiliging. Je wordt gevraagd te knipperen om het scherm te ontgrendelen.