Applicaties en andere snelkoppelingen aan het beginscherm toevoegen
AAN DE SLAG

Applicaties en andere snelkoppelingen aan het beginscherm toevoegen

Plaats veelgebruikte applicaties op het beginscherm. Je kunt ook snelkoppelingen toevoegen naar veelgebruikte instellingen, webpagina's met bladwijzers enzovoort.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Aanpassen.
  2. Tik op Beginscherm aanpassen.
  3. Tik op > Apps of op Snelkoppelingen. Je kunt:
    • Veeg om door de apps of snelkoppelingen te bladeren.
    • Tik op om bepaalde apps of snelkoppelingen te zoeken.
  4. Houd een app of snelkoppeling ingedrukt en sleep deze naar een miniatuur van een beginscherm waaraan je het wilt toevoegen.
Opmerking: Om een app toe te voegen vanuit de weergave Alle apps houd je een app ingedrukt en sleep je hem naar . Laat de app los op een lege ruimte in het beginscherm.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-home_screen-add_icons_shortcuts