Gegevens coderen op de HTC One V
Instellingen & Services

Gegevens coderen op de HTC One V

Je kunt gegevens coderen op de telefoon zoals je online accounts, instellingen. muziekbestanden en andere media. Na de codering moet je pincode voor de schermvergrendeling of het wachtwoord invoeren om je telefoon in te schakelen en de gegevens te openen.
Belangrijk:
  • Stel een pincode voor schermvergrendeling of wachtwoord in voordat je de gegevens codeert.
  • Laad de batterij volledig op en houd de HTC One V aangesloten op de voedingsadapter tijdens het coderen. Het coderen duurt ongeveer een uur.
  • Je kunt coderen niet ongedaan maken. Als je terug wilt keren naar een ongecodeerde telefoon, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op Opslagruimte.
  3. Selecteer de codeeroptie voor het type opslag dat je wilt coderen.
  4. Tik op Coderen.
  5. Voer de pincode of het wachtwoord voor het vergrendelscherm in.
  6. Tik op Volgende.
  7. Tik op Coderen.
De codering start en de voortgang wordt weergegeven. De telefoon kan een paar maal herstarten.
Als het coderingsproces voltooid is, voer je de pincode of het wachtwoord in.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v