Vliegtuigmodus in- of uitschakelen

In veel landen ben je wettelijk verplicht om draadloze apparatuur uit te schakelen aan boord van een vliegtuig. Een manier om draadloze functies snel uit te schakelen, is door de HTC One V in de vliegtuigmodus te zetten.

Wanneer je de vliegtuigmodus activeert, worden alle draadloze radio's op je HTC One V uitgeschakeld, ook de telefoonfunctie, gegevensdiensten, Bluetooth en Wi-Fi. Je kunt Bluetooth en Wi-Fi echter nog wel handmatig inschakelen terwijl de vliegtuigmodus is ingeschakeld.

Als je de vliegtuigmodus uitschakelt, wordt de telefoon weer ingeschakeld en de eerdere toestand van Bluetooth en Wi-Fi hersteld.

Opmerking: Indien USB-tethering is ingeschakeld, wordt deze uitgeschakeld bij het activeren van de vliegtuigmodus. Je zult USB-tethering handmatig moeten inschakelen nadat je de vliegtuigmodus hebt uitgeschakeld.
Op elk van de volgende manieren kun je de vliegtuigmodus in- of uitschakelen:
  • Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Vliegmodus.
  • Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op . Tik op de Vliegtuigmodus Aan/uit om deze in of uit te schakelen.
Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, wordt het bijbehorende pictogram in de statusbalk weergegeven.