Gegevens ontvangen met Bluetooth

Op de HTC One V kun je verschillende soorten bestanden ontvangen via Bluetooth, waaronder foto's, muziek, contactgegevens, agenda-info en documenten zoals PDFs.
Belangrijk: Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het verzenden van informatie via Bluetooth.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik de Bluetooth-naam van je toestel bovenaan het scherm om de HTC One V zichtbaar te maken voor Bluetooth-apparaten in de omgeving.
  5. Verzend een of meer bestanden naar de HTC One V.
  6. Als daarom gevraagd wordt, accepteer je de verbindingsaanvraag op je HTC One V en op het ontvangende apparaat. Je kunt ook gevraagd worden om dezelfde code in te voeren of op beide apparaten de automatisch gegenereerde code te bevestigen.

Een Bluetooth-autorisatieverzoek.

7. Tik op Koppelen.
  8. Als je HTC One V een bericht ontvangt over een aanvraag voor bestandsoverdracht, schuif je omlaag in het meldingenscherm en tik je op Accepteren.
  9. Nadat een bestand is overgebracht, verschijnt een melding. Open het Meldingenster en tik op de betreffende melding.

Als je een ontvangen bestand opent, is wat daarna gebeurt van het bestandstype afhankelijk:

• Mediabestanden en documenten worden gewoonlijk rechtstreeks in een compatibele applicatie geopend. Als je bijvoorbeeld een muzieknummer opent, wordt dit in de applicatie Muziek afgespeeld.
  • Selecteer voor een vCalendar-bestand in welke agenda je de gebeurtenis wilt opslaan en tik op Importeren. De vCalendar wordt aan de gebeurtenissen in je Agenda toegevoegd.
  • Voor een vCard-bestand met contactgegevens kun je kiezen om er een, meerdere of alle naar je lijst met contactpersonen te importeren.