Gegevens verzenden met Bluetooth
Instellingen & Services

Gegevens verzenden met Bluetooth

Belangrijk: Stel eerst het ontvangende apparaat in de ontdekbare modus in. Mogelijk moet je ook ​“‍Uitstraling ontvangen” of ​“‍Bestanden ontvangen” instellen. Zie de documentatie bij het apparaat voor aanwijzingen over het ontvangen van informatie via Bluetooth.
  1. Open op de HTC One V de app met de informatie of het bestand dat je wilt verzenden.
  2. Ga als volgt te werk voor het type onderdeel dat je wilt verzenden:
    Contact
    1. Tik in de applicatie Contacten op een contact om diens details weer te geven.
    2. Tik op en tik op Contactpersoon verzenden.
    3. Tik op het pijltje omlaag en selecteer Bluetooth.
    Afspraak of gebeurtenis in de Agenda Houd in de dagweergave, weekweergave of agendaweergave de afspraak of gebeurtenis ingedrukt en tik op Doorsturen > Bluetooth.
    Foto's of video's
    1. Kies in het tabblad Galerij een album.
    2. Tik op Delen > Bluetooth.
    Gemaakte foto of video Tik nadat je een foto of video hebt gemaakt op het voorbeeldscherm van Camera op de knop > Bluetooth. (Opmerking: je moet eerst een instelling maken voor Tijdsduur bekijken in Camera-instellingen.)
    Muzieknummer Terwijl de app Muziek het nummer weergeeft in het scherm Wordt nu afgespeeld, tik je op > Delen > Bestand delen > Bluetooth.
    Spraakopname Tik in het scherm Spraakopname op > Bluetooth.
    Browser
    • Tik op een webpagina die je wilt delen op > Delen > Bluetooth.
    • Druk tijdens het bekijken van een webpagina in de Lezenmodus op > Bluetooth.
  3. Schakel Bluetooth in en koppel met het opname-apparaat als je daarom wordt gevraagd.
  4. Accepteer het bestand op het ontvangende apparaat.

Waar de verzonden informatie wordt opgeslagen

Als je vanaf je telefoon informatie verzendt via Bluetooth, is de locatie waar deze wordt opgeslagen afhankelijk van het type informatie en het ontvangende apparaat.

Als je een afspraak of gebeurtenis uit de agenda of een contactpersoon verstuurt, wordt deze gewoonlijk direct opgeslagen in de bijbehorende applicaties op het ontvangende apparaat.

Als je een ander type bestand naar een Windows-computer stuurt, wordt dit gewoonlijk opgeslagen in de Bluetooth Exchange-map in je map met persoonlijke documenten.

• Onder Windows XP kan het pad zijn: C:\Documents and Settings\[uw gebruikersnaam]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Onder Windows Vista kan het pad zijn: C:\Gebruikers\[uw gebruikersnaam]\Documenten
  • Onder Windows 7 kan het pad zijn: C:\Users\[uw gebruikersnaam]\Mijn documenten\Bluetooth Exchange Folder

Als je een bestand naar een ander apparaat stuurt, kan de opslaglocatie afhankelijk zijn van het bestandstype. Als je bijvoorbeeld een afbeelding naar een andere mobiele telefoon stuurt, kan deze worden opgeslagen in een map ​“‍Afbeeldingen”.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v