Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen of de verbinding verbreken
Instellingen & Services

Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen of de verbinding verbreken

De verbinding met een Bluetooth-apparaat verbreken

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  3. Tik in het vak Gepaarde apparaten op de naam van het toestel waarmee je de verbinding wilt verbreken.
  4. Tik op OK.
Opmerking: Tik op de naam van het apparaat om de verbinding te herstellen.

Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik in het vak Gepaarde-apparaten op naast het apparaat waarmee je de verbinding wilt verbreken.
  5. Tik op Koppeling ongedaan maken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v