Bluetooth

Bluetooth in- of uitschakelen

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op de Bluetooth-schakelaar Aan/uit om het in of uit te schakelen.
Opmerking: Schakel Bluetooth uit als je het niet gebruikt om de batterij te sparen of op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten verboden is, zoals in vliegtuigen en ziekenhuizen.

De naam van het apparaat wijzigen

De HTC One V identificeert zichzelf bij andere apparaten met de apparaatnaam.

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik op en vervolgens op Naam van de telefoon wijzigen.
  5. Voer de nieuwe naam van je HTC One V in het dialoogvenster in en tik op Naam wijzigen.