De HTC One V als draadloze router gebruiken
Instellingen & Services

De HTC One V als draadloze router gebruiken

Deel je gegevensverbinding met andere apparaten door van je HTC One V een draadloze router te maken.

Opmerking:
  • Controleer of de gegensverbinding is ingeschakeld.
  • Je moet een goedgekeurd gegevensplan van je mobiele aanbieder voor je account gebruiken om deze dienst te gebruiken.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik onder Draadloos en netwerkenop Meer.
  3. Tik op Draagbare hotspot en tethering.
  4. Tik op Instellingen voor draagbare Wi-Fi-hotspot.
  5. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  6. Kies het type beveiliging en stel het wachtwoord (code) voor je draadloze router in. Als je Geen hebt geselecteerd in Beveiliging, hoef je geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met je HTC One V kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  7. Selecteer de optie Draagbare Wi-Fi-hotspot om de draadloze router in te schakelen.

De HTC One V is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als je in de statusbalk ziet.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-internet_connections-use_phone_as_wireless_router