Je mobiele gegevensverbinding delen via USB-tethering

Is voor je computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC One V om een verbinding te maken met het internet.
Belangrijk:
  • Controleer of de SIM-kaart in de HTC One V steekt.
  • Installeer eerst HTC Sync of HTC Sync Manager op je computer.
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  1. Schakel in de instellingen op de HTC One V het Mobiel netwerk in.
  2. Sluit de HTC One V aan op je computer met de bijgeleverde USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteer je USB-tethering en tik je op Gereed.