De HTC One V en je computer synchroniseren

Belangrijk:
  • Voordat je synchroniseert, moet je controleren of de HTC One V is verbonden met je computer en wordt herkend door HTC Sync Manager.
  • Om synchronisatieproblemen te voorkomen, moet je alle browservensters sluiten voordat je webbladwijzers synchroniseert.
  • Als conflicterende bladwijzers worden aangetroffen op de HTC One V en de computer, bewaart HTC Sync Manager de informatie van je computer.
Als je klaar bent met het instellen van alle onderdelen die je wilt synchroniseren met HTC Sync Manager, klik je op de knop Sync op het scherm APPARAATDETAILS om de synchronisatie tussen de HTC One V en je computer te starten.