De HTC One V instellen voor synchronisatie met de computer

1. Als je ziet dat de HTC One V is verbonden in HTC Sync Manager, klik je op en vervolgens op de naam van je toestel.
  2. In het scherm APPARAATDETAILS stel je in hoe je media en gegevens tussen de HTC One V en de computer wilt synchroniseren.

Muziek synchroniseren

Je kunt HTC Sync Manager instellen om muziekbestanden en afspeellijsten te synchroniseren tussen de HTC One V en je computer.
  1. Klik in het scherm APPARAATDETAILS op naast het onderdeel Muziek.
  2. Je kunt de volgende opties kiezen:
    Nieuwe muziek van toestel importeren Selecteer deze optie om nieuwe muziek te importeren die gevonden is op de HTC One V naar HTC Sync Manager. De muziekbestanden worden gekopieerd naar de map die is opgegeven in de instellingen Importeren.
    Muziek met toestel synchroniseren Selecteer deze optie om muziek van je computer te synchroniseren met de HTC One V. Kies of je Alle muziek of alleen Geselecteerde afspeellijsten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer welke afspeelliljsten je wilt bewaren als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC One V en op de computer.
  4. Klik op Gereed om de muziek instellingen op te slaan.
  5. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Muziek.

Foto's en video's synchroniseren

1. Klik in het scherm APPARAATDETAILS op naast het onderdeel Galerie.
  2. Je kunt de volgende opties kiezen:
    Nieuwe foto's en video's van het toestel importeren Selecteer deze optie om nieuwe foto's en video's te importeren die gevonden zijn op HTC One V naar HTC Sync Manager. De foto's en video's worden gekopieerd naar de map die is opgegeven in de instellingen Importeren.
    Albums met toestel synchroniseren Selecteer deze optie om albums in de Galerie van HTC Sync Manager met de HTC One V te synchroniseren. Kies of je Alle albums of alleen Geselecteerde albums wilt synchroniseren.
  3. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
  4. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Galerie.

Documenten synchroniseren

1. Klik in het scherm APPARAATDETAILS op naast het onderdeel Document.
  2. Om mappen op je computer te selecteren die documenten bevatten welke je met de HTC One V wilt synchroniseren, selecteer je Documenten synchroniseren van de volgende locaties op deze computer en klik je op Toevoegen.
  3. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
  4. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Document.

Contacten synchroniseren

Stel HTC Sync Manager in om HTC One V te synchroniseren met de contacten van Outlook, Outlook Express of Windows Contacten.

Je kunt de HTC One V synchroniseren met de volgende versies van Outlook: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 en Outlook 2010.

Belangrijk: Als je contacten vanaf je SIM-kaart wilt synchroniseren, moet je deze eerst naar de app Contacten op de HTC One V importeren.
  1. Klik in het scherm APPARAATDETAILS op naast het onderdeel Contacten.
  2. Kies de applicatie waarmee je je contacten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer welke contactgegevens je wilt bewaren als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC One V en op de computer.
  4. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
  5. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Contacten.
Opmerking: Alleen de contactvelden die voorkomen in de applicatie Contacten van de HTC One V worden gesynchroniseerd.

Agenda-evenementen synchroniseren

Stel HTC Sync Manager in om de HTC One V te synchroniseren met de agenda van Outlook of Windows.

Je kunt de HTC One V synchroniseren met de volgende versies van Outlook: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 en Outlook 2010.

1. Klik in het scherm APPARAATDETAILS op naast het onderdeel Agenda.
  2. Selecteer de applicatie waarmee je de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt je de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Selecteer welke gegevens je wilt bewaren als conflicterende afspraken worden gevonden op de HTC One V en op de computer.
  5. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
  6. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Agenda.
Opmerking: Alleen de gegevensvelden in de HTC One V Agenda worden gesynchroniseerd.

Je webbladwijzers synchroniseren

1. Maak met de webbrowser op je computer een map favorieten met de naam HTC bookmarks. Zorg er voor dat je je favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat je ze met de HTC One V kunt synchroniseren.
  2. Klik in het scherm APPARAATDETAILS van HTC Sync Manager op naast het onderdeel Bladwijzer.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met je HTC One V te synchroniseren.
  4. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
  5. Klik op de knop Aan naast het onderdeel Bladwijzers.