HTC Sync Manager instellen zodat het de HTC One V herkent

1. Sluit de HTC One V op je computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC One V je vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tik je op HTC Sync Manager en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync Managerde HTC One V herkent en daar verbinding mee maakt.
  3. Als dit de eerste keer is dat je de HTC One V met de computer verbindindt, voer je een naam in voor het toestel, kies je de opslag op de HTC One V waarmee je synchroniseert en klik je op Opslaan.