Foto's en video's in HTC Sync Manager weergeven

Blader door de foto's en video's op je computer die je hebt geïmporteerd in de HTC Sync Manager Galerie en geef ze weer.
  1. Klik in HTC Sync Manager op Galerie. Standaard verschijnt het scherm RECENT waar recent toegevoegde of bekeken foto's en video's worden weergegeven.
  2. Klik op ALBUMS en dubbelklik op een album om het te openen.
  3. Klik op naast Sorteren op en kies hie je de foto's en video's wilt ordenen.
  4. Dubbelklik op een foto of video om deze groter weer te geven.
Tip: Houd de CTRL-toets ingedrukt als je meerdere foto's of video's naar een ander album wilt verplaatsen en klik op elke foto of video die je wilt verplaatsen. Klik vervolgens op .

Foto's bewerken

Je kunt eenvoudige fotobewerkingen uitvoeren zoals bijsnijden en roteren.
  1. Open het album dat de foto's bevat welke je wilt bewerken.
  2. Houd de CTRL-toets ingedrukt terwijl je op elke foto klikt die je wilt bewerken.
  3. Klik op . Een venster verschijnt met een miniatuurreeks van alle geselecteerde foto's.
  4. Klik op de miniatuurreeks op de eerste foto en kies wat je met de foto wilt doen.
    Informatie over de foto bekijken Klik op om informatie weer te geven zoals resolutie, bestandsindeling enzovoort.
    Draaien Klik op of .
    Bijsnijden
    1. Klik op en verander de grootte van het bijsnijdvak of verplaats dit over het deel van de foto dat je wilt bijsnijden.

Je kunt ook op Aangepast klikken een een vooraf bepaalde fotogrootte kiezen.

2. Klik op Toepassen.
  5. Ga naar de volgende foto. Je wordt gevraagd om de wijzigingen van de huidige foto op te slaan.
  6. Klik op OK om de foto op te slaan en de volgende te bewerken.
Tip: Om slechts een enkele bewerkte foto naar de HTC One V te sturen, klik je op en selecteer je de naam van het toestel. (Zorg er voor dat de HTC One V met je computer is verbonden.)