Muziek afspelen met HTC Sync Manager

Ben je muziekverslaafd met een grote verzameling digitale muziek op de computer? Beheer je muziekbibliotheek en geniet van je favoriete nummers met HTC Sync Manager.
  1. Klik in HTC Sync Manager op Muziek. Standaard verschijnt het scherm RECENT waar recent toegevoegde of afgespeelde nummers en albums worden weergegeven.
  2. Klik op BIBLIOTHEEK om naar nummers en albums te zoeken en dubbelklik op een album om dit te openen.
  3. Dubbelklik op een nummer om het af te spelen.
  4. Gebruik de afspeelknoppen onderaan het scherm om te pauzeren, door te gaan met afspelen, nummers te herhalen enzovoort.
Tip:
  • Versleep links onder in het scherm de voortgangsschuif om naar een ander deel van het nummer te springen.
  • De muziek stopt niet als je naar een ander scherm gaat. De naam van het nummer en het album worden onderaan het scherm weergegeven.

Een afspeellijst maken

1. Klik in de bibliotheek Muziek op een album of nummer dat je aan een nieuwe afspeellijst wilt toevoegen.
  2. Klik op > Nieuwe afspeellijst.
  3. Voer de naam van een afspeellijst in en tik op OK.
  4. Houd de CTRL-toets ingedrukt als je meer nummers wilt toevoegen en klik op een of meer albums of nummers, klik op en selecteer de naam van de afspeellijst.
  5. Als je klaar bent met het toevoegen van nummers, klik je op AFSPEELLIJSTEN. Dubbelklik op het miniatuur van de afspeellijst en begin met afspelen.
Tip: Om slechts een enkele afspeellijst naar de HTC One V te sturen, rechtsklik je op de afspeellijst, klik op en selecteer de naam van het toestel. (Zorg er voor dat de HTC One V met je computer is verbonden.)