Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren
Instellingen & Services

Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

U kunt uw muziek, foto's en andere bestanden naar de geheugenkaart kopiëren.
  1. Sluit de HTC One V aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Uw computer herkent de geheugenkaart als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden vanaf de computer naar de basismap op de geheugenkaart van de telefoon.
    • Kopieer de bestanden van de geheugenkaart naar een map op uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC One V) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de HTC One V veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Maak de HTC One V los van de computer.
    • Als u wilt dat de HTC One V verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-copy_files