Je documenten opslaan in Dropbox
Instellingen & Services

Je documenten opslaan in Dropbox

Een Office-document opslaan in Dropbox

Je kunt een Office-document openen op de HTC One V en opslaan in je Dropbox.
  1. Open een Office-document, bijvoorbeeld een bijlage in een e-mail.
  2. Tik op > Bestand > Opslaan als.
  3. Typ een nieuwe bestandsnaam.
  4. Tik op het vak onder Locatie en tik op Dropbox.
  5. Tik op Opslaan.
Het document wordt opgeslagen in de map Polaris Office in de basismap van je Dropbox-map.
Tip: Om het document op te slaan in een andere Dropbox-map, tik je op > Bestand > Delen > Dropbox. Maak of selecteer een map en tik op Uploaden.

Een Office-document bewerken in Dropbox

Je kunt een document bewerken dat op Dropbox is opgeslagen en de wijzingen opslaan.
  1. Tik in het beginscherm op > Dropbox.
  2. Open de map die het gewenste document bevat.
  3. Tik op het document om dit te openen.
  4. Tik op Bewerken om wijzigingen aan te brengen.
  5. Tik nadat je het document hebt bewerkt op > Bestand.
  6. Sla het document op of sla het als nieuw bestand op in Dropbox.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v