Dropbox gebruiken op de HTC One V
De telefoon meer opslagruimte geven en eenvoudig bestanden delen

Dropbox gebruiken op de HTC One V

Als je Dropbox gebruikt, heb je altijd toegang tot je foto's, video's en documenten – op de HTC One V, je computer, en op je andere mobiele apparaten waarop je toegang hebt tot Dropbox.
Opmerking: Als de Dropbox app niet is geïnstalleerd, kun je deze downloaden en installeren vanaf Google Play.
Meld je op de HTC One V aan bij je Dropbox-account zodat je:
  • Gedurende twee jaar kunt genieten van extra 23 GB gratis Dropbox opslag.
  • Je foto's en video's bekijken die zijn opgeslagen in Dropbox rechtstreeks vanuit Galerij.
  • Geen grote bijlagen meer bij het delen via e-mail. Stuur gewoon een koppeling naar je Dropbox-bestanden.
  • Office-documenten kunt bekijken en bewerken die zijn opgeslagen in Dropbox.
  • Rechtstreeks in Dropbox documenten opslaan, zoals bijlagen bij e-mails.
  • Op elk moment de resterende opslagruimte van Dropbox kunt controleren.
  • Naar bestanden kunt zoeken. Neem Dropbox op als een van de doorzoekbare onderdelen in Google Zoeken.

Over het aanbod voor extra gratis Dropbox-opslag

De extra 23 GB Dropbox-opslag is een speciale aanbieding die beschikbaar is op de HTC One V en op andere HTC-toestellen die Android gebruiken met HTC Sense 4.0. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande Dropbox-gebruikers.
  • Om deze extra Dropbox-opslag van 23 GB gratis twee jaar te kunnen gebruiken, stel je je Dropbox-account in vanaf de HTC One V (en niet vanaf je computer of van andere niet-HTC-toestellen) en voer je de wizard Get started uit op de website van Dropbox (www.dropbox.com/gs).
  • Als je nog geen Dropbox-account hebt, kun je een nieuwe account maken vanaf de HTC One V of vanaf je computer op www.dropbox.com.
  • Deze extra gratis opslag is een eenmalige aanbieding. Je komt alleen in aanmerking voor deze aanbieding vanaf één HTC-toestel.
  • Je kunt niet opnieuw van dit aanbod gebruikmaken als je een andere Dropbox-account maakt of zich daarmee aanmeldt.