Bladwijzers toevoegen en beheren

Een bladwijzer voor een webpagina maken

Belangrijk: Maak van een webpagina een bladwijze in een normaal browserscherm (niet als je een tabblad incognito gebruikt).
  1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Toevoegen aan.
  2. Tik op Bladwijzers.
  3. Bewerk de naam van de bladwijzer eventueel.
  4. Tik op Bladwijzers om de bladwijzer op te slaan in een nieuwe map.
  5. Tik in het scherm Toevoegen aan op > Nieuwe map.
  6. Klik op Gereed.

Een bladwijzer openen

1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Bladwijzers.
  2. Ga in het tabblad Bladwijzers naar de bladwijzer die je wilt openen en tik erop.
Tip: Als je Google Chrome synchronisatie hebt ingesteld op je Google account, tik je op in het scherm Bladwijzers en selecteert vervolgens de Google account om de gesynchroniseerde bladwijzers te bekijken.

Een bladwijzer bewerken

1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Bladwijzers.
  2. Tik in het tabblad Bladwijzers op > Bewerken.
  3. Tik op rechts van de bladwijzer die je wilt bewerken.
  4. Voer je wijzigingen in en tik op Gereed.

Je bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

Maak bladwijzers vanuit de Google Chrome browser van je computer en synchroniseer ze op de HTC One V. Ga voor meer informatie over Google Chrome naar http://support.google.com/chrome.
Belangrijk:
  • Met de Google Chrome pc-browser moet je je aanmelden bij je Google-account en Google Chrome synchronisatie instellen.
  • Zorg er voor dat je bent aangemeld bij je Google Account telkens wanneer je bladwijzers van Google Chrome op je computer opslaat.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op je Google-account.
  3. Schakel de optie Internet synchroniseren in.