Berichtconversaties beheren

Een bericht vergrendelen

Je kunt een bericht vergrendelen zodat het niet wordt verwijderd, zelfs al je de andere berichten in de conversatie verwijdert.

1. Tik in het scherm Alle berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op het bericht dat je wilt vergrendelen.
  3. Tik op Blokkeerbericht in het optiemenu. Een pictogram van een slot verschijnt.

Een SMS-bericht naar je SIM-kaart kopiëren

1. Tik in het scherm Alle berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Houd een bericht ingedrukt en tik op Naar SIM-kaart kopiëren. Het pictogram van een SIM-kaart verschijnt.

Een enkel bericht verwijderen

1. Tik in het scherm Alle berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op het bericht dat je wilt wissen.
  3. Tik als het bericht is vergrendeld op Bericht vrijgeven in het optiemenu en daarna tik je op het bericht om het optiemenu opnieuw te openen.
  4. Tik op Bericht verwijderen en tik op OK.

Meerdere berichten binnen een conversatie verwijderen

1. Tik in het scherm Alle berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op > Verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen op selectie of op Verwijderen op telefoonnummer (als de contact tijdens de sessie meerdere telefoonnummers heeft gebruikt).
Tip: Tik in de instellingen Berichten op Algemeen > Oude berichten verwijderen om automatisch berichten per gesprek te verwijderen.

Een conversatie verwijderen

1. Houd op het scherm Alle berichten een contact (of telefoonnummer) ingedrukt waarvan je de berichten wilt verwijderen, en tik op Verwijderen.
  2. Tik op OK om de gehele thread te verwijderen.
    Opmerking: Eventuele vergrendelde berichten in de reeks worden niet verwijderd, behalve wanneer je in het keuzevakje Vergrendelde berichten verwijderen klikt.

Meerdere conversaties verwijderen

1. Tik in het scherm Alle berichten op > Verwijderen.
  2. Selecteer de berichtenreeksen die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen. Eventuele vergrendelde berichten worden niet verwijderd.