Een SMS-bericht zenden

1. Tik in het beginscherm op > Berichten.
  2. Tik op .
  3. Voer een contactnaam of een mobiel telefoonnummer in het vak Aan in.
    Tip: Stuurt je het bericht aan een groep vrienden? Tik op en selecteer de contacten aan wie je het bericht wilt sturen.
  4. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  5. Tik op Verzenden of druk op om het bericht als concept op te slaan.
    Opmerking:
    • Het aantal tekens voor een enkel SMS-bericht is beperkt (weergegeven boven de knop Verzenden). Als je de limiet overschrijdt, wordt het SMS-bericht als één bericht bezorgd maar als meerdere berichten gefactureerd.
    • Je tekstbericht wordt automatisch omgezet naar een multimediabericht als je een e-mail-adres in het veld Aan hebt opgegeven, een onderwerp hebt getypt, een bijlage hebt toegevoegd of een bijzonder lang bericht hebt samengesteld.