Foto's, video's en muziek uitwisselen met de HTC One V

Op twee manieren kun je je media overzetten.
  • Sluit de HTC One V op je computer aan en selecteer de modus Diskdrive. De computer herkent hem als een verwisselbare USB-stick en je kunt je media uitwisselen.
  • Download en gebruik onze HTC Sync Manager software. Deze kun je eenvoudig instellen om mappen met media en afspeellijsten op de computer te synchroniseren met de HTC One V. HTC Sync Manager kan ook automatisch foto's en video's van de HTC One V overzetten naar je computer.
Opmerking: Download en installeer HTC Sync Manager, indien beschikbaar, vanaf onze website. Of download intussen de laatste versie van HTC Sync en gebruik deze om je media en gegevens te synchroniseren.